Velkommen til Skolert: Sammen for kompetanse og utvikling

I en tid hvor kompetanseutvikling er avgjørende for både individer og virksomheter, er det viktig å velge en samarbeidspartner som forstår dine behov og som er opptatt av kvalitet i alle ledd. Hos Skolert jobber vi målrettet for å tilby kurs som ikke bare formidler kunnskap, men som også skaper verdifulle relasjoner, fremmer et godt læringsmiljø, og tilpasser undervisningen til den enkelte deltaker. 

I år har vi gleden av å gjennomføre rundt 70 kurs til nærmere 800 deltakere, både fysisk og digitalt, og vi er representert på flere steder i landet. Vi er godt fornøyde med utviklingen de siste årene, og at vi nå feirer 10 år som kursbedrift og har over 20 kursholdere i staben!

Våre verdier og fokusområder:

Gode relasjoner og nærhet: Vi tror på betydningen av sterke relasjoner, både med kursdeltakere og med virksomhetene vi samarbeider med. For oss betyr dette at vi skaper opplegg som er tilpasset deres behov, og at vi er til stede gjennom hele prosessen. God kommunikasjon og et tett samarbeid fra start til slutt er nøkkelen til vellykket læring.

God gruppedynamikk og læringsmiljø: Hos Skolert legger vi stor vekt på å skape et trygt og inkluderende læringsmiljø. Vi vet at trivsel og læring går hånd i hånd, og derfor jobber vi aktivt med å fremme gruppedynamikk som bidrar til at deltakerne våger å tro på seg selv og utvikle sine ferdigheter.

Tilpasset undervisning: Vi forstår at deltakerne våre befinner seg på ulike steder i sin læringsreise. Derfor tilbyr vi tilpasset undervisning som tar hensyn til individuelle behov og mål. Sammen med deltakerne setter vi opp realistiske mål som gir mening for den enkelte, og som kan oppnås i eget tempo.

Kvalitet i undervisning og prosess: Kvalitet skal gjennomsyre alt vi gjør. Fra første kontakt med bedriften til evaluering av kursets effekt, er vi opptatt av å levere på et høyt nivå. Vi lytter til tilbakemeldinger og justerer kursoppleggene der det er nødvendig for å sikre at undervisningen alltid er relevant og dynamisk.

Dialog og forpliktelse: En god dialog med bedriften er avgjørende for å skape den beste læringsopplevelsen. Vi er med fra start til slutt og ser bedriftens tilbakemeldinger som et viktig verktøy for kontinuerlig forbedring. Samtidig forventer vi at deltakerne forplikter seg til kurset og møter opp til timene sine. Å lære språk og nye ferdigheter krever innsats, og her spiller lederen en viktig rolle i å motivere og følge opp sine ansatte.

Sammen skaper vi muligheter for alle: Vi liker ikke å høre at noe er umulig. Hos Skolert tror vi at alle kan lære, med riktig støtte, realistiske mål, og en god porsjon tålmodighet. Vi erkjenner at alle har ulike forutsetninger, læringsstiler og erfaringer med skolegang, men vi vet også at alle kan oppnå resultater når de blir sett, hørt og støttet.

Vår kompetanse: Skolert består av et dedikert team med bred erfaring innen opplæring, kompetanseheving og utdanning. Våre ansatte har pedagogisk bakgrunn i norsk, norsk som andrespråk, grunnleggende ferdigheter, digital kompetanse, og regning. Vi har flere flerspråklige pedagoger og spesialpedagoger som kan møte deltakerne med forståelse og innsikt i ulike situasjoner. Vi jobber også kontinuerlig med å knytte til oss lærere som behersker både norsk og andre språk, da vi ser at dette kan gjøre overgangen til et nytt språk enklere for noen grupper.

Vårt mål: Å bidra til økt kompetanse i norsk og fagspråk, som vil føre til bedre kommunikasjon og samarbeid på arbeidsplassen. Vi vet at læring er en kontinuerlig prosess, og vi er klare til å gå veien sammen med våre deltakere og samarbeidspartnere.

Hos Skolert handler det om mer enn å levere kurs. Det handler om å bygge relasjoner, forstå behov og skape en positiv endring. Vi er her for å støtte deg og din bedrift i å nå bedriftens mål, og vi ser frem til å bli bedre kjent og finne de beste løsningene sammen. 

Velkommen til Skolert!

Vil du høre mer om oss? Ta kontakt med daglig leder, Eirik Dalseg, tlf 950 41 454 eller epost: eirik@skolert.no